Öztürk Çolak’tan ‘Başkanlık’ mesajı

İskenderun Belediye Başkanlığı için ‘Ben de varım’ diyen Payas eski belediye başkanlarından Öztürk Çolak, aday adaylığını resmen açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve partililerin katılımıyla Steel Tower Cafe’de düzenlediği basın mensuplarıyla tanışma toplantısında,  geçmiş deneyimini, siyasi ve idari tecrübesiyle birleştirip CHP örgütleriyle birlikte İskenderun’a en güzel hizmeti sunmak istediğini ifade eden Çolak, konuşmasında bireysel değil, toplumsal hizmet vurgusu yaparken, ortak akla verdiği önemi de ortaya koydu.

“Haksızlığın olduğu yerde olmayacağız”

2 dönem Payas Belediye Başkanlığı yapan Öztürk Çolak, yönetim şeklinin rant bölüşümü değil, hizmet bölüşümü olacağının sözünü vererek, “Partim beni aday gösterdiği takdirde CHP de mevcut belediye başkanlıklarına ilaveten bu şehrin yönetiminde de bir CHP’li olacağına inanıyorum. CHP’de 1975 yılında aktif politikaya ilçe gençlik kolları yöneticisi olarak başlamış olduğum İskenderun’a belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Bu hizmeti geçmiş deneyimlerim siyasi ve idari tecrübemle birleştirip CHP örgütümüz ile birlikte en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Bizim yönetim anlayışımızda bir ilçeyi yönetmek için seçim kazanıp daha sonra da o şehri yönetmek yoktur. Şehri STK’larla ve o şehrin dinamikleri ile birlikte yönetmek vardır. Eğer Allah kısmet eder İskenderun Belediye Başkanı seçilirsem bu şehri başta muhtarlarımız, oda başkanlarımız ve amacı toplumsal hizmet vermek olan dernek ve kuruluşlarımız ve siz değerli basın mensuplarımızla yöneteceğiz. İskenderun Halkı’na ve CHP’nin fedakar emekçilerine en büyük sözüm; bizim yönetimimizde rant bölüşümü değil, hizmet bölüşümü olacaktır. Gençlik kollarından başlayarak bugüne kadar çeşitli kademelerde görev yaptığım CHP ve onun üyeleri ve sizler bilirsiniz ki haksızlığın olduğu yerde biz olmayacağız. İskenderun’u en güzel şekilde yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise, aday adayı olan tüm arkadaşlara eşit mesafede yaklaşıp, partinin belirlediği adayla birlikte yola devam edeceklerini belirterek, tüm adaylara başarılar diledi.

Bir cevap yazın