Milletvekilinin fırçasından Gülcihan İlkokulu

CHP Arsuz Gençlik Kolları’nın eğitimde çıtayı yükseltmek adına hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesine destek veren CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, eline fırçayı alıp, gençlerle birlikte okulun badanasını yaptı. Arsuz Üçgüllük Gülcihan İlkokulu’nun boya ve tadilat işlerini yapan gençlerle birlikte eline fırçayı alan Milletvekili Şahin, aynı zamanda aydınlık yarınların eğitimle geleceği mesajını verdi.

 

Ustalığıyla dikkat çeken Şahin, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere güzel bir sürpriz yapmak istediklerini belirtirken, CHP’li gençlerle birlikte çocuklara güzel okullar yaratmak istediklerine dikkat çekerken, boya ve tadilat çalışmalarının yanısıra çocuklara eğlenceli oyun alanları da yarattı.

Geleceğin mimarı çocuklar ve gençlerin yanısıra, Hatay için de elinden gelen her çabayı sarf edeceğini söyleyen Şahin, “Bugün çok keyifli bir gündü. Arsuz CHP Gençlik Kolları üyesi arkadaşlarımla beraber kolları sıvadık. Arsuz Gülcihan İlköğretim Okulu’nun boya ve tadilat işlerini yaptık. Geleceğimiz olan çocuklarımız için her türlü iş itinayla yapılır” dedi.

‘Eğitime destek, geleceğe hizmet”

CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim de, eğitime verilen her desteğin, ülkenin yarınına hizmet olduğunu belirterek, “Bugün küçük kardeşlerimizin okuduğu Gülcihan İlköğretim okulumuzu boyadık. İlçemizdeki iki okulda daha boya tadilat işini yapmayı planlıyoruz” dedi.

  

 

 

 

Bir cevap yazın