Hem işinin, hem sahanın patronu

Filtre sektörünün öncülerinden Asaş Filtre Sanayi A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, Asaş Spor Futbol Okulu bünyesindeki altın kramponları fabrikada ağırladı. Yoğun çalışma temposuna rağmen futbol okuluna özel ilgi gösteren Göçmen, keyifli vakit geçirerek iş ortamından biraz da olsa uzaklaşırken, futbol aşkını minik sporcularla tazeledi. Futbolcularla tek tek ilgilenip, sohbet eden Göçmen, Teknik Direktör Halit Ersoy’dan da çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geleceğin yıldız futbolcularına sporun hayatın her noktasında önemli olduğunu anlatan Zeki Göçmen, sporun yanında yaz tatilinde olan öğrencilere de eğitimlerine önem vermelerini tavsiye etti. Göçmen, spora ve gençlere verdiği desteğin karşılığını aldığı Asaşspor Futbol Okulu’nundan Türk Futbolu’na bilinçli sporcu ve topluma da sağlıklı bireyler kazandırmak için elinden gelen bütün imkânları kuyyandığını dile getirdi.

Zaman zaman futbolcuların Sahil Spor Kompleksi’ndeki antrenmanlarını da izlediğini anlatan Zeki Göçmen, sporcu, teknik kadro ve ailelerin samimi bir havada buluştuğu Asaşspor Futbol Okulu’nda azimli ve başarıya odaklanmış sporcuların kendisini heyecanlandırdığını ve ne kadar doğru bir iş yaptıkları konusunda da mutlu olduğunu söyledi. Minik öğrencilerle fotoğraf çektiren Göçmen, “Sizler bizim geleceğimizsiniz” diyerek, minik sporculara örnek aldıkları sporcuları sordu.

 

 

 

Bir cevap yazın