Kurbanlıklar burada satılacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ağır Bakım ve İlçe Tarım Müdürlüğü arasındaki boş arazinin kurban satış alanı olarak belirlendiğini duyurdu. Başkan Seyfi Dingil, kurbanlık alışverişinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli planlamaların yapıldığını ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de belirlenen alanda düzenleme çalışmalarına başladığını söyledi.

Kurban Bayramı tedbirlerinin tam anlamıyla alındığını vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, “Kurban Bayramı’na yaklaşık bir aydan az bir süre kaldı. Belediye olarak halkın rahatlıkla kurbanlıklarını alabilmelerini sağlamak amacıyla kurban satış alanını belirledik. Ekiplerimiz sahanın etrafını çevirerek, satış alanında zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştirecek. Başlatılan çalışmaların bitiminden sonra hem vatandaşlarımız, hem de besiciler daha düzenli bir alanda kurbanlık alışverişlerini yapabilecekler” dedi.

Ekipler görev başında

Bölgede olması muhtemel trafik yoğunluğu için de gerekli tedbirlerin alınacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bu konuda zabıta ekiplerimiz ile emniyet görevlilerimiz iletişim halindeler. Alan içerisindeki satış yerleri çizilerek numaralandırılacak. Sahanın su giderleri ve diğer temizlik ile ilgili işlemler temizlik işleri müdürlüğümüz tarafından takip edilecek. Amacımız; vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde bir kurbanlık alışverişlerini yapmalarını sağlamaktır” diye konuştu.

 

 

Bir cevap yazın