Yolun açık olsun Müdürüm

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü olarak Adana Bölge Emniyet Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başmüfettişliğine tayini çıkan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, ilçede görev yapan basın mensuplarının ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

2015 yılında 2. Sınıf Emniyet Müdürü olarak, Hatay Denetleme ve Trafik Şube Müdürlüğü’nden İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve üç yıldır başarılı çalışmalara imza atan Müdür Balcı, görev süresi içerisinde diyalog halinde olduğu tüm basın çalışanları, belediye başkanı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çalışmalarında her zaman kendilerine destek olan İskenderun Halkı’na teşekkür etti.

Herkese teşekkür etti

İskenderun yararına yapılan tüm çalışmalarda herkesle bire bir yakın temas halinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Müdür Balcı, “Sizlerle dostluğumuz her zaman baki. İnanıyorum ki; bana göstermiş olduğunuz bu hassasiyeti yeni gelecek arkadaşıma da göstereceksiniz. Sizlerle üç yıl boyunca çok güzel çalışmalar yaptık. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

İGC Başkanı Vey sel Cıncık da, yeni görevinde Müdür Zeki Balcı’ya başarılar dilerken, “Biz her zaman buradayız Müdürüm.. İrtibatı kopartmayacağız” dedi.

“İskenderun’un sevgisini kazandınız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yayınlanan son kararname ile terfi ederek ilçemizden ayrılacak olan Emniyet Müdürümüz Zeki Balcı, halkı huzuru ve güvenliği noktasında kentimizde başarılı çalışmalara imza atmıştır. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emniyet Müdürümüz şehrimizde görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalarıyla tüm şehir halkının sevgisini, saygısını ve takdirini kazandı “dedi.

 

 

 

 

Bir cevap yazın