Eskimeyen başkanlar milletvekilleriyle buluştu

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda belirli dönemlerde başkanlık görevini yürüten eski ilçe başkanları, Ak Parti Hatay Milletvekilleri’ni TBMM’de ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Ak Parti çatısı altında ilçe başkanı olarak İskenderun’a hizmet veren isimlerden Muharrem Dingil, İbrahim Yaran, Musa Kurşun, Vedat Tosun ve Ayhan Bodur, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsol Çelik ziyaretinde Meclis’te adeta İskenderun rüzgârı estirirken, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti İlçe Başkanlarını, ‘İskenderun’un eskimeyen başkanlarını misafir etmekten mutluluk duydum” diyerek karşılayan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Seçim boyunca omuz omuza birlikte çalıştığımız başkanlarımıza, teşriflerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Allah kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Milletvekili Hüseyin Yayman ise, “Akdenizin incisi güzel İskenderun’umuzun ilçe başkanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Allah birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından, Ak Parti Hatay Milletvekilleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti.

 

Bir cevap yazın