19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne muhteşem kutlama

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile birlikte yönetim listesinde yer alarak, Fenerium, teknoloji ve dijital dönüşüm ile Fenercell’in sorumluluğunu üstlenen TÜSİAD Başkanı Hataylı iş adamı Erol Bilecik, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde paylaştığı mesajla yüreklere dokundu.

Hayatının neredeyse her ekseninde Fenerbahçe olan Bilecik, bu özel gün dolayısıyla, sosyal medya hesabında Anıtkabir’in önünde toplanan ve kalbi sarı lacivert renkler için çarpan, gönüllerini Fenerbahçe’ye adamış taraftarların taşıdığı ‘Açtığın bu yolda bizi senin fenerin aydınlatıyor’  dev pankartlı fotoğrafı ile birlikte, “Adı konulamayan bir büyüklük yaratanlara, Mazide bir tarih yatıranlara, Sarının yanına laciverti koyanlara, Her daim Ata’mızın yolunda emin adımlarla yürüyenlere selam olsun! 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu olsun” mesajını paylaştı.

Hem iş yaşamındaki başarısı, hem da hem Fenerbahçe tutkusu ile tanınan Bilecek’in bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarlarının yanısıra, diğer spor kulüplerinin taraftarları tarafından da beğenildi.

Bir cevap yazın