Bu protokolle mesleki eğitimin tohumu ekildi!

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Seyfi Dingil’le eğitim protokolü imzaladı. İlçede düzenlenecek olan mesleki, sosyal ve sportif kursları kapsayan protokole imza atan Başkan Seyfi Dingil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, düzenlenecek olan kursların ilçenin eğitim ve kültür çıtasını çok daha yukarıya taşıyacağına vurgu yaptı.

Meslek edindirme kurslarına önem verdiklerini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kurumlarımız ile daima diyalog içerisindeyiz. Bugün de, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile belediyemizin iş birliğinde, ilçede açılacak olan kültürel, sosyal, mesleki ve spor amaçlı kurslarının düzenlenmesine ilişkin iş birliği protokolünü imzalıyoruz. Bu protokol kapsamında ilçemizde düzenlenecek olan kurslarda başta ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, halk eğitim müdürlüğümüz ve bu çalışmada görev alacak olan her kurum ve ekibe şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu da, yapılan bu protokol ile ilçede yaşayan vatandaşlara her alanda eğitim desteği verileceği gibi verilecek eğitimlerin kişisel gelişime da katkı sağlayacağını vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından kursların düzenlenmesine ilişkin karşılıklı imzalar atıldı.

 

Bir cevap yazın