Bu kütüphaneye mutlaka destek olun!

Arsuz’a bağlı Hüyük Mahallesi sakinleri, mahalle muhtarlığı ve köyde bulunan bazı öğretmenlerin desteğiyle açacakları kütüphaneye kitap desteği çağrısında bulundu.

‘Kitap bilgi hazinesidir. Hadi desteğinizle iyi bir halk kütüphanesi açalım´ çağrısıyla halk tarafından başlatılan Hüyük Kütüphanesi girişimi kapsamında, başta öğrenciler ve kadınlar olmak üzere kitap okumayı seven herkesin yararlanacağı kütüphane mahalledeki çok amaçlı salonun içerisindeki 20 metrekarelik bir odaya kurulacak.

Rafları sponsorlar tarafından yapılacak olan Hüyük Kütüphanesi’ne ihtiyaç duyulan kitapların temini için başlatılan kitap seferberliğiyle, rafların kitaplarla zenginleştirilmesine katkı sunmak isteyen herkes bağışlamak istedikleri kitapları Hüyük Mahalle Muhtarlığı’na teslim edebilecek.

Sadece kitap katkısı istiyorlar

Kütüphane kurulmasına çaba harcayanlar, okuma alışkanlığı kazandırmak, boş vakitleri kitap okuyarak değerlendirmek için açacakları kütüphaneye kitap desteği çağrısı yaparken, “Kütüphanenin yöredeki herkese seslenmesini istiyoruz. Ancak önceliğimiz gençler, kadınlar ve çocuklar. Bu kesime yönelik kitaplara çok ihtiyacımız var. Kitap katkısında bulunmak isteyenlerin mahalle muhtarlığı aracılığıyla bu katkıyı verebilir ve yöre halkının daha çok bilgilenmesine ışık tutabilir” değerlendirmesini yaptı.

Kitaplarınızı; Hüyük Mahalle Muhtarlığı/Arsuz Hatay adresine yollayabilirsiniz.

Bir cevap yazın