Potanın perilerinin kadrosu yeniden şekilleniyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yer alan Hatay Büyükşehir Belediyesi, takımda 4 yıldır forma giyen Katsiaryna Snytsina ile 1 yıllık sözleşme imzalarken, Yakın Doğu Üniversitesi’nin başarılı oyuncularından Cansu Köksal’ı da renklerine dahil etti.

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak istediklerini söyleyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, 1985 Belarus doğumlu Katsiaryna Snytsina ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, çok önemli bir isim olan milli sporcu Cansu Köksal’ı da kadrolarına dahil ettiklerini belirtti.

Yeni sezon transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Bayraktar, “Oyuncumuz Katsiaryna Snytsina ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaştık. Katsiaryna ile 4 Sezondur birlikteyiz. Milli oyuncu Cansu Köksal ile de 1 yıllık sözleşme imzaladık. Transferlerimiz hayırlı olsun” dedi.

Oyuna katkısı ve hırsıyla Hataylı taraftarın beğenisini kazanan Katsiaryna Snytsina, yeni sezonda daha çok çalışacaklarını ve Hatay’a hak ettiği kupa ve kupaları getireceklerini belirtirken,  Milli oyuncu Cansu Köksal ise, Hatay Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmaktan son derece mutlu olduğunu ve Hatay’ın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bir cevap yazın