Çağla Yılmaz, ‘Mert’çe evet dedi!

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Onfil Filtre Sahibi Yusuf Yılmaz’ın kızı Çağla, Adnan Topal’ın oğlu Onfil Filtre Satış Sorumlusu Mert ile bir ömür sürecek birlikteliğe evet dedi.

Kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Yusuf Yılmaz ve eşi Hülya Yılmaz, dünürleri Adnan ve Kevser Topal ile birlikte çocuklarının mutluluklarına ortak olmak için düğüne gelen davetlileri kapıda karşılarken, tüm konuklarıyla tek tek yakından ilgilendi.

Arsuz Besime Mare’de düzenlenen ve uzun süre konuşulacak olan düğün töreninde, genç çiftin mutluluğuna ortak olanlar arasında aileleri ve yakınlarının yanısıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, DTO Meclis Başkanı Adnan Yener, Dasifed Başkanı Faruk Ekinci, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri de yer aldı.

Muhteşem bir atmosferde alkışlar arasında gecenin ilk dansını yapan Çağla ve Mert çifti, evliler kervanına katılmanın mutluluğunu gece boyunca eğlenerek aile yakınlarıyla paylaştı.

Yusuf Yılmaz, tek evladı Çağla’nın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşarken, kızıyla dans ettiği anda oldukça duygulandığı da dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü sanatçı Habib’in sahne aldığı düğünde coşku had safhaya çıkarken,  güzel gelin Çağla’nın gelin çiçeğini fırlattığı ve bekar kızların çiçeği kapma yarışı yaşadığı anlar da düğüne ayrı bir renk kattı.

Bir cevap yazın