Kuralar yarın çekiliyor

Hatay’ın Anavatana katılışı münasebetiyle her yıl birbirinden renkli etkinliklerin altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bu yıl da farklı organizasyonları Hataylılarla buluşturuyor. Bu seneki renkli etkinliklerin başında gelen Hatay’ın Anavatana Katılışı Özel Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonanın akışında herhangi bir aksaklığa yer vermemek için, sporcuların kayıt iptal taleplerini en geç 16 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00’e kadar bildirmeleri gerekiyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda ve Defne Belediyesi katkılarıyla gerçekleşecek turnuvaya  Hatay’ın yanısıra, Gaziantep, İstanbul, Adana, Niğde, Kahramanmaraş, Karaman, Malatya, Tokat, Ankara ve Mersin’nden bilardoseverler başvuruda bulundu. Sadece Hatay’dan değil şehir dışından da katılımın yüksek olduğu şampiyonaya katılacak sporcular listesinin illere göre sınıflandırılması tamamlandı.

Özellikle şehir dışından katılacak sporcuların ilk maç günü ve saatine rahat hazırlık yapabilmeleri için kuraların 17 Temmuz Salı gününe alındığını da ifade eden yetkililer, kuranın Hatay Bilardo İl Temsilciliği Facebook sayfasından canlı yayınlanacağını aktardı.

 

Bir cevap yazın