Hamsiyi tavaya koydular

Türkiye’de ekmek arası balık konseptinin en büyük markası olmayı başaran Hamsi Finger  25’nci şubesini İskenderun’da açtı.  Parmak ısırtan ödüllü lezzeti İskenderun’a taşıyan Tülay Şahutoğlu, konuklarına muhteşem bir lezzet şöleni sunarken, açılışa katılan herkes Hamsi Finger’a ilk günden tam not verdi.

Yenişehir Mahallesi 19. Sokak 7/B (Cüneyt Pizza yanı) adresinde görkemli ve yoğun bir katılımla balıkseverlerin hizmetine başlayan Hamsi Finger’ın açılış törenine İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, Cüneyt Pizza Sahibi Nejat Kök, Küçük Kervan Restoran Sahibi Mehmet Sevinçli, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İskenderun’un yemek sektöründeki önemli işletmelerinin ve komşu esnafın da örnek bir dayanışma gösterdiği açılışta, açılışa özel olarak dağıtılan ücretsiz balık ekmek de vatandaşlar tarafından oldukça ilgi gördü.

Jeoloji Mühendisliğinden gıda sektörüne

Hamsiyi en sağlıklı fast food ürünü haline getiren Hamsi Finger’ın çok beğenileceğini söyleyen Hamsi Finger İskenderun Şube Sahibi Tülay Şahutoğlu, “2002 yılından bu yana Jeoloji Mühendisi olarak başladığım meslek hayatımda farklı bir sektör olarak gıda sektörüne de imza attığım için çok heyecanlıyım. Jeoloji Mühendisliği ve İnşaat Sektörü ile beraber, gıda sektörü benim giriştiğim üçüncü mesleğim oldu. Yaradılış olarak girişimci olmamın yanında, istihdam yaratıcı alanlar sağlamak adına çıktığım bu yolda bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle bizlere esnaf dayanışmasını hissettiren Cüneyt Pizza Sahibi Nejat Kök ve Küçük Kervan Restorant Sahibi Mehmet Sevinçli’ye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım, hepiniz yeni yerimizden memnun kalırsınız” dedi.

“Denizin nimetlerinden faydalanamıyoruz”

İskenderun’un deniz kenti olmasına rağmen denizin nimetlerinden faydalanamadığını söyleyen İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, “Böyle bir atmosferde girişimci ruhu ile yatırım yapan kuzenim Tülay Şahutoğlu’na ve ekibine, İskenderun Halkı’nın deniz ürünlerinden çok daha iyi faydalanmasını sağlayacakları ve istihdama katkı sundukları için çok teşekkür ediyorum. Yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bol kazançlar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından Hamsi Finger’in 25. Şubesi’nin açılış kurdelesi işletme sahibi Tülay Şahutoğlu, İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi ve Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ve İskenderun Pastacılar ve Lokantacılar Odası Başkan Yardımcıları Ahmet Hamdi Çelik ve Mehmet Karaca tarafından kesildi.

 

 

Bir cevap yazın