Arsuz’da cinayet!

Arsuz’da dün gece saatlerinde pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırıda bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olaya karıştıkları iddiasıyla üç kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay; gece saatlerinde Arsuz’un Gökmeydan Mahallesi 3. Sokak No 31 adresinde gerçekleşti. Arsuz’da bir işletme sahibi ve yeğenleri tarafından A.K.’nin ikamet ettiği eve pompalı tüfekle atış açıldı. Arsuz’da kafe işletmeciliği yapan S. A. ile Aydın Kök’ün olay öncesi tartıştığı ve sonrasında işletme sahibi ile yeğenlerinin  Aydın Kök’ün evine giderek pompalı tüfekle ateş açtığı iddia edildi.

Kurşunun kalbine isabet ettiği Aydın Kök olay yerinde hayatını kaybederken, cenazenin İskenderun’da özel bir hastanenin morguna konduktan sonra, bugün Adana Adli Tıp Kurumu’na otopsiye gönderildiği öğrenildi.

Arsuz İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri pompalı tüfekle saldırı olayına karıştıkları iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına alırken, kafede başlayan ve sonrasında cinayetle sonuçlanan tartışmayla ilgili sorgulama başlattı.

 

Bir cevap yazın