Vali Ata, zeytin diyarı Altınözü’nde

Hatay Valisi Erdal Ata ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında gittiği Altınözü’nde Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” arazisinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’u makamında ziyaret eden Vali Ata,  burada ilçenin genel durumu, yürütülen faaliyet ve festival projeleri hakkında kısa bir brifing aldıktan sonra, Altınözü Belediyesi’ne geçti.

Vali Ata ve Kaymakam Uygur burada Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’dan belediyenin hizmet ve projeleriyle ilgili bilgi aldı.

Zeytincilik OSB arazisinde inceleme

Daha sonra, Altınözü Kuruyer Mahallesi yakınlarında kurulum çalışmaları süren Zeytincilik Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Vali Ata, burada Kaymakam Uygur ve ilgililerden Zeytincilik OSB hakkında bilgiler aldı.

Vali Erdal Ata, Hatay’ın iklimi, verimli toprakları ve çalışkan insanı ile çok büyük bir tarımsal potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, “Bütün çabamız bu imkânların vatandaşlarımıza zenginlik olarak dönmesini sağlamak içindir” halka verilen temel hizmetlerin yürütüldüğü belediyecilik hizmetlerinin önemli olduğunu vurguladı.

 

Bir cevap yazın