Basketbolda heyecan başlıyor

Avrupa kadın basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan EuroLeague’de Hatay’ı ve Türkiye’yi temsil edecek olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın mücadele edeceği grup belli oldu.
FIBA Kadınlar EuroLeague’de 2018-19 sezonu grupları ve ön eleme turu eşleşmeleri, bugün Münih’te yapılan kura çekimi sonunda belirlendi.  Buna göre Türkiye’yi temsil edecek olan Hatay Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe B Grubu’nda yer alırken, maç tarihleri de belirlendi. Kupada, ön eleme turu maçlarının deplasmanlı olarak 9-12 Ekim tarihlerinde oynanması belirlenirken, normal sezon ise 24 Ekim 2018 tarihinde başlayacak.

Hatay’ın melekleri hazır

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı gruplara direkt olarak katılacak 12 takım arasında yer alırken, ön eleme turunun kaybeden takımları, FIBA Kadınlar EuroCup normal sezon gruplarına dahil olacak. Euroleague Women B Grubunda oynayacak olan Hatay’ın Melekleri normal sezonun ilk maçında 24 Ekim’de kendi evinde İspanya temsilcisi CB AVENIDA ile karşı karşıya gelirken, sezonun son karşılaşmasını da 20 Şubat 2019’da Dynamo Kursk ile oynayacak. Geçen sezon EuroCup’ta sergilediği başarılı performansı bu sene EuroLeague de taşımak isteyen mavi-beyazlılarda hedef; gruptan çıkarak zirveye doğru emin adımlarla ilerlemek.

Kura çekimi sonrasında EuroLeague Women’da Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı’nın fikstürü şöyle belirlendi:

Bir cevap yazın