Yaz spor okulları kapılarını açtı

İskenderun Belediyesi’nin önemli bir sosyal projesi olan Yaz Spor Okulları görkemli bir törenle start aldı. Judo, Futbol, Voleybol, Basketbol, Tenis, Paten, Taekvando, Bayan Futbol, Yüzme, Jimnastik, Boks ve modern dans gibi çeşitli spor branşlarının yer aldığı spor okulunun İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi’ndeki açılış töreninde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e sevgi gösterilerinde bulunan öğrenciler, belediye başkanının etrafında adeta etten duvar oluşturdu.

“Yoğun talep bizleri sevindirdi”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz spor okullarını her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu hizmet, önce kendinize faydalı sonra ailenize faydalı olan bir faaliyettir. Allah nasip ederse yarın iyi bir sporcu olduğunuzda herkese faydalı birer birey olacaksınız. İnşallah bu faydayı maksimum seviyeye ulaştırmak için elimizden gelen her türlü imkânı sağlayacağız. Ücretsiz yaz spor okullarına ilginin her geçen yıl giderek artmasından da mutluyuz. Gelen yoğun talep üzerine 47 olan kurs hocası sayısını 80’e çıkartacağız” dedi.

İskenderun Belediyesi Spor Koordinatörü Levent Erköse’nin de, öğrenci ve velilerine kurlar hakkında bilgi vermesinin ardından. yaz spor okullarının açılışı şölen keyfinde gerçekleşti.

Daha sonra çocukların arasına karışan Başkan Seyfi Dingil, tek tek sporcularla ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bir cevap yazın