Gerçekten zayıflamak istiyor musunuz?

Türkiye’nin en iyi diyet uzmanlarından biri olan Eray Albayrak sayesinde sağlıklı bir şekilde zayıflayanlar yepyeni bir hayata başlarken, vatandaşlar Albayrak’ın bölgemiz için bir şans olduğunu vurguluyor.  İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde göreve başladığı günden bu yana kilo problemi yaşayanların can dostu olan ve çok özel reçeteleriyle başarılı olan Diyetisyen Eray Albayrak, akademik çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

1989 yılında İskenderun’da doğan Eray Albayrak, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi mezunu. Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden ayrılarak Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olan Albayrak, Türkiye’nin en prestijli hastane ve üniversitelerinde tamamladığı eğitiminin ardından İskenderun’da ‘diyet’ ile ilgili uyguladığı çok farklı programlarıyla tercih ediliyor.

  

Kilo problemi yaşayanların yanısıra sağlıklı beslenme konusunda da vatandaşları bilgilendiren ve uyguladığı programlarla dikkat çeken Eray Albayrak, bilimsel çalışmalarıyla zayıflamak isteyenlerin gözdesi oldu. Diyet listelerinde kendisi küçük etkisi büyük püf notaları veren ve danışanlarının en yakın arkadaşı olan Albayrak, internetten indirilen, bilimsel geçerliliği olmayan, yalan yanlış bilgilerin yer aldığı popüler diyetlerle birlikte zayıflama ilaçlarını da bir kenara atarak danışanlarına özel olarak planladığı diyetlerle diyetisyenliğin yanında adeta yaşam koçluğu yapıyor.

 

Danışanlarının verdiği kilolarla hayatlarındaki büyük değişimlerine ortak olan Eray Albayrak, “Danışanlarımın 10 ile 75 kilo arasında verdikleri kilolarla çok güzel başarılar elde ettik, etmeye de devam ediyoruz. Rakamlar büyük gibi görünse de, yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivitenin yer aldığı doğru yaşam biçimi ile sonuca ulaşmak çok kolay. Biz, danışanlarımla bu sonuçları gördük. Onlar çok mutlu oldukça, ben de çok mutluyum” dedi.

  

 

 

 

 

Bir cevap yazın