Yağmalanan tesis değil, çocukların geleceği!

İskenderun Kayra Spor Kulüp Koordinatörü Seyfi Kesik, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı adına Sarıseki Mahallesi’nde yapılan Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Tesisleri’nin talan edilmesine tepki gösterdi.

Gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri adına her türlü fedakarlığı gösteren Tosyalı Holding’in saha düzenlemesi kapsamında yaptırdığı yeni ışıklandırma projesinin elektrik saati ve sigortalarının yakıldığını belirten Kesik, Suriyeli olduklarını ifade ettiği bazı kişilerin tesisi özellikle geceleri mesken tuttuğunu ve yağmalayarak zarar verdiklerini iddia etti.

Tesise zarar verilmesinin çocukların geleceğine de zarar vereceğini söyleyen Hatay Amatör Küme takımlarından İskenderun Kayra Spor Kulüp Koordinatörü Seyfi Kesik, “Kırsal bölgenin tek spor tesisi olan Sarıseki Mahallesi’ndeki Fuat Tosyalı Spor Tesisleri her geçen gün harabeye dönüyor. Bizler bütün imkânlarını ve kulüp adına yapılacak bütün yardımları bu tesisin iyileştirilmesi adına kullanırken bir yandan da tesisi yağmalayan Suriyeliler geceleri tesisi mesken tutmaya başladı. Tosyalı Holding’in yardımıyla yapılma aşamasına gelen yeni ışıklandırma projenin de dün gece elektrik saati ve bütün sigortaları yandı. Toplum olarak kendi imkânlarımızı koruyamazsak, bu imkânları sadece işimiz düşünce kullanmak için görürsek bunun vebalini bizim çocuklarımız çekecektir” dedi.

 

Bir cevap yazın