Mutluluk Kervanı ‘Belen’den geçti

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, aynı ilçede görev yapan güzel doktor Betül Pekşen ile hayatını birleştirerek, ‘Evlilik Kervanı’na katıldı. Başarılı ve dürüst görev anlayışının yanısıra, mükemmel kişiliğiyle de görev süresi boyunca vatandaşların büyük takdirini kazanan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve İskenderunlu gelin Betül Pekşen’in düğün töreni tam bir sevgi seline sahne oldu.

Ramada Otel’de yapılan sade düğün töreninde kıyılan nikâhta göz kamaştırarak sahneye gelen Betül-Abdulaziz Aydın çifti tam bir alkış yağmuruna tutuldu. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu genç çiftin nikâhını kıyarken çok heyecanlandı.

Hatay Valisi Erdal Ata, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz ve Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Betül-Abdulaziz Aydın çiftinin nikâh şahitliğini yaptı.

Hatay Valisi Erdal Ata, yaklaşık altı yıldır Belen Kaymakamlığı görevini başarıyla yapan Abdulaziz Aydın’a, “Mülki idare amirliğini eve giderken kapıda bırak. Gazianteplilerin bir felsefesi var. Damada tavsiyelerde bulunurlar. Evladım; itaat et, rahat et” sözleriyle davetlilerden yoğun alkış aldı.

Evlilik cüzdanını Betül Aydın’a veren Vali Ata, meslektaşı Abdulaziz Aydın’a torpil yapmayacağını ifade ederek, “Bu cüzdanı en iyi evin gelini saklar” dedi. Nikâh töreninin ardından genç çifti tebrik etmek için uzun kuyruk oluştu.

Düğün törenine Hatay Valisi Erdal Ata, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar ve Mehmet Öntürk, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Yargıtay Üyesi Mehmet Durgun, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, İSTE Rektörü Türkay Dereli, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, işadamları ile genç çiftin aileleri ve dostları katıldı.

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın