İbrahim Gül, bu kez kararlı

 

Çalışma azmi, kazanma kararlılığı ve enerjisiyle herkesin takdirini kazanan MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Sabah esnaf ziyareti, akşam ise mahalle mitingleri yaparak hem 27’nci dönemde mecliste İskenderun’un sesi olmak, hem de Cumhur ittifakı için destek isteyen Gül, sandıktan herkesin yüzünü güldürecek bir sonuç çıkması için vatandaşlara ve esnafa sandık başına gidin çağrısı yaptı.

MHP Hatay Milletvekili Adayı Dilek Demirdöven, MHP İskenderun İlçe Teşkilatı ve kadın kolları ile birlikte Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen İbrahim Gül, akşam da Dumlupınar Mahallesi’nde yaptığı mitingde “24 haziran gecesi, sandıkları patlatarak, bütün düşmanlarımıza gereken cevabı sandıkta verelim” dedi.

“Son 2 gün daha çok çalışacağız”

Oy kullanmanın tarihi bir sorumluluk olduğunu söyleyen İbrahim Gül, “Ülkesini ve devletini seven herkes artık elini taşın altına koyacak. Bu konuda İskenderun Halkına güveniyoruz. Bölge halkımızın özelikle bizi samimi ve hoş karşılamaları, elimizi sıkarken gözümüzün içene bakıp ‘Biz Varız’ demeleri ve arkamızda olmaları bizleri daha çok güçlü kılıyor. Biz asla davamızdan vazgeçmedik, pes etmedik. Devletimizin yanında yer aldık. Bugün ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, kendi şehirlerimizin sokaklarına duramadığımızı, terör örgütü PKK’nın hendek siyasetiyle yüzlerce yiğidimizi şehit ettiğini gördük. Kırgınlık, dargınlık, siyasi kinle ve öfkeyle hareket ederek bizleri zayıflatmak istiyorlar. Bu oyunu hep birlikte bozmak için halkımızdan destek istiyoruz. Ülkemizi daha güzel günlere taşımak için cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçeceksiniz. Bu nedenle tarihi bir sorumluluk var üzerinizde. Bu sorumluluğu layıkıyla hakkedenleri seçerek gerçekleştirmenizi temenni ediyor, seçimin vatanımıza ve milletimize ve her birimize ayrı ayrı hayırlar getirsin istiyoruz.” dedi.

Ziyaretlerinde özellikle gençlerin yoğun sevgi seliyle karşılanan MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen gençleri kırmayarak, “Sizler, bizim geleceğimiz, tüm çabamız size daha güzel bir ülke ve gelecek bırakmaktır” diyerek, destek turlarına devam etti.

 

Bir cevap yazın