Karasayar’ın heyecanı dorukta

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 24 Haziran seçimleri öncesi İskenderun’da görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Hem 17 yıllık görev süreci içerisinde İskenderun’a kazandırdığı hizmetleri anlatan, hem de seçim öncesi hedeflerini ortaya koyan Karasayar, bu süreç içerisinde desteğini her zaman yanında hissettiği basın mensuplarına da ayrı ayrı teşekkür etti. Seçimle ilgili en ufak bir endişe taşımadığını söyleyen Karasayar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak parti yönetimiyle ülkenin 24 Haziran’da şahlanma dönemine gireceğini ifade etti.

“İskenderun’a hizmet etmek en büyük mutluluğum oldu”

Önceliğinin her zaman İskenderun olduğunu anlatan Karasayar, “Sizlerle beraber yaklaşık 17 yıldan bugüne kadar hem ülkemize hem Hatay’ımıza, İskenderun’umuza hizmet etmenin mücadelesini verdik. Vermiş olduğum bu mücadelede hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz. Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabii siyaset bir süreç… El ele, omuz omuza vererek önce İskenderun dedik, İskenderun’umuzun sorunları dedik. Sorun ve sıkıntıları tespit ettik. İmkânlarımız ölçüsünde çözebileceğimiz sorunları çözmeye çalıştık. Ankara’da çözülmesi gereken sorunların bire bir günlük takipçisi olduk. Emeklerimiz neticesinde, gerekten İskenderun’a hayal edemeyeceğimiz yatırımları getirdik. Bu da bizim mutluluğumuz oldu. Bundan sonraki süreçte de inanıyorum ki bu hizmetler İskenderun’umuza gelmeye devam edecek” dedi.

“24 Haziran seçimleri çok önemli”

Halkın 24 Haziran seçimlerinde en doğru kararı vereceğini ifade eden TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Ülkede siyasi istikrar olmazsa olmazımızdır. Bugün yan yana gelmez dediğimiz partiler bir araya geliyorlar. Bundan daha güzel bir demokrasi örneği var mı? Süreç çok önemli. 24 Haziran’da bir seçimimiz var. Bu seçimde de ben inanıyorum ki; aziz milletimizin ülkemizin istikrarı için doğru kararı verecektir. Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde başkanlık koltuğuna oturtup, görevlendirecektir. Bu konuda en ufak bir endişem yok. Geçmişte o zor süreçte bu kadar çok yatırım yapıldıysa bundan sonra neler olabileceğini ben bile hayal edemiyorum” diye açıklamada bulundu.

 

 

Bir cevap yazın