Enerjisa, Hatay’daki hizmet ağını genişletti

Müşterilerine kaliteli ve en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Enerjisa, Adana, Osmaniye ve Hatay’da 6 yeni Enerjisa İşlem Merkezi açtı.

Elektrik tedarikinde değer yaratmak ve satış sonrasında müşterilerine destek sağlamak için fiziksel ve dijital kanallar üzerinden yeni çalışmalarını hayata geçirmeye devam eden Enerjisa’nın iki gün içerisinde faaliyete başlattığı Adana Kozan, Osmaniye ve Hatay’da da Dörtyol, Samandağ, Antakya ve Defne İşlem Merkezlerinin açılış törenlerine Enerjisa Satış Başkanı Hüseyin Çağlar, Enerjisa Yönetim Ekibi ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.

Tek noktada, bir çok işlem

Enerjisa İşlem Merkezleri’nde tek noktada birçok işlemi tek seferde gerçekleştirebilen vatandaşların kaliteli hizmetten yararlanırken, zamandan da tasarruf ettiğini ifade eden Enerjisa Yetkilileri, “Müşterilerimiz, abonelik başvurularında gerekli evrakları temin ettikten sonra işlemlerini bu merkezlerde hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilecekler. Ayrıca elektrik faturasını ödeyebilecek, elektrik abonelikleriyle ilgili açma-kapama ve nakil işlemlerini de gerçekleştirebilecekler. Bunun yanı sıra doğalgaz, su ve cep telefonu faturaları da dâhil olmak üzere geniş yelpazede fatura ödeme imkânı sağlayan Enerjisa İşlem Merkezleri’nde yapılan elektrik faturası ödemelerinde müşterilerden işlem bedeli alınmıyor. Kaliteli hizmeti daha da yaygınlaştırarak müşterilere daha yakın ve kolay hizmet vermek hedefiyle, Toroslar bölgesinde Enerjisa İşlem Merkezleri’nin sayısı 2018 yılı başından itibaren 15 yeni nokta açılışı ile toplamda 33’e ulaştırdık. Hizmet verilen bölgelerde Enerjisa İşlem Merkezleri’nin toplam sayısını Temmuz sonuna kadar 85’e, yılsonuna kadar da 105‘e ulaşmasını hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

İşte 6 yeni Enerjisa İşlem Merkezi

Hafta içi 08:30 – 18:30, cumartesi günü ise 09:00- 16:00 saatlerinde hizmet verecek olan Enerjisa İşlem Merkezleri’nin Adana, Osmaniye ve Hatay’da hizmete başlayan 6 yeni  şubesinin adresi şöyle:

Enerjisa Adana Kozan İşlem Merkezi: Tufanpaşa Mah. Saim Beyli Cad. No:9/B Kozan, Adana

Enerjisa Osmaniye İşlem Merkezi: Adnan Menderes Mah. Atatürk Cad. Metin Tamer Sitesi 2 Blok B Blok D. 448 Merkez, Osmaniye

Enerjisa Dörtyol İşlem Merkezi: Numune Evler Mah. M. Doğanay Öçgüder Cad. No:81/B Dörtyol, Hatay

Enerjisa Samandağ İşlem Merkezi: Atatürk Mahallesi Hastane Caddesi Bedir Mahmut Apartmanı No:16 -Zemin Kat Samandağ, Hatay

Enerjisa Antakya Defne İşlem Merkezi: Armutlu Mah. Gündüz Cad. No:61/1 Defne, Hatay

Enerjisa Reyhanlı İşlem Merkezi: Yeni Mah. 105 Sokak No: 1/3 Reyhanlı, Hatay

 

Bir cevap yazın