‘İYİ’ dileklerde buluştular

Hatay İyi Parti Milletvekilleri Bilal Karaca ve Şahizar Seber, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde hem Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener’e, hem de İyi Parti’ye destek isteyen Milletvekili adayları, hastane ziyaretinin ardından da Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi’ni ziyaret ederek, emeklilerle bir araya geldi.

Emeklilerin kendi ülkelerinde ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüklerini, bu durumun İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in önderliğinde son bulacağını söyleyen İyi Parti Hatay Milletvekilleri Bilal Karaca ve Şahizar Seber, sadece emeklilerin değil, herkesin yaşam standardını yükseltecek çalışmaların hayata geçirilmesi için iktidarın mutlaka değişmesi gerektiğine vurgu yaptı.

“Talebemiz bürokrasiye takılıyor”

Türkiye’deki emeklilerin mevcut iktidarca yok sayıldığına dikkat çeken TÜED İskenderun Şubesi 2.Başkanı Hüseyin Göde de, “Dernek olarak, evi olmayan emeklilerimizi ev sahibi yapmak için iktidar ve TOKİ ile yaptığımız görüşmelerimizden sonuç alamıyoruz. Bu talebimiz hep bürokrasi ya da siyasete takılıyor. Bizler de bu ülkenin vatandaşlarıyız. Yıllarca ülkemize emek verdik, çalıştık. Şimdi rahat ve huzurlu bir hayat için sadece hakkımız olanı istiyoruz” diyerek, hem sıkıntılarını dile getirdi, hem de seçilmeleri halinde bu sorunlara çözüm bulmalarını istedi.

 

 

 

Bir cevap yazın