’24 Haziran’da Türkiye’de devrim yaşanacak’

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) salonunda düzenlediği e-miting ile hem Hatay’daki hem de ülke genelindeki seçmene seslendi.

Aniden alınan seçim kararını beklediklerini ve parti olarak seçime teşkilatlarıyla hazır olduklarını söyleyen Karamollaoğlu, ” İnşallah Türkiye’miz 24 haziran seçimlerinde bir devrime şahitlik yapacak” dedi.

Türkiye’nin birkaç gün sonra seçime gideceğini anımsatarak, kazananın kaybedeni tebrik etmesi gerektiğini vurgulayan Karamollaoğlu, “Seçimler bu ülkenin problemlerin ortaya koyup nasıl çözüleceği konusunda fikirlerimizi kamuoyuna aktarıldığı dönemlerdir. Biz kimseyle kavgalı değiliz. Bu yarışta olsa olsa rakiptir. Rakipler birbirlerinin hasmı değildir, tam tersi arkadaşıdır. Bir yarışta on tane rakip olur, kim kazanırsa kaybeden onu tebrik eder. Bizde bu mantıkla hareket etmeliyiz. Çünkü bu ülke hepimizin, bizim. Dostça yaşamaya mecbur, hatta mahkumuz. Biz Türkiye’de politik atmosferi değiştirmeye kararlıyız. Bu gerilimi ortadan kaldıracağız. Bunun için bir numaralı meselemiz kucaklaşmadır. Kardeşlerimizi seçimden öncede sonrada kesinlikle kucaklayacağız. Kucaklaşma ortamında memleket meselelerini birlikte çözmeye mecburuz” diyerek, Türkiye’deki politik atmosferi değiştirmekte kararlı olduklarını ifade etti.

“Sorun çözeceklerine giderek büyütüyorlar”

Karamollaoğlu, ülkenin ciddi sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu söyleyerek, hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirerek, “5 yılı geçkin bir zamandır iktidarda bulunan ve ülkenin problemlerini çözeceğine ne yazık ki büyüten bir iktidarla karşı karşıyayız. Bunu kendileri ifade ediyorlar. Hem geleceğimiz itibariyle hem de bugün içinde yaşadığımız şartlar itibariyle ülkemizde kimsenin sıkıntı çekmesini arzu etmiyoruz” dedi.

Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından partisinin Hatay milletvekilleri adaylarıyla toplu fotoğraf çekildi.

 

 

Bir cevap yazın