Seçim çadırında gençlerle buluştu

CHP Hatay 2’nci sıra Milletvekili Adayı Suzan Şahin, halkı bilinçlendirmek ve destek istemek adına İskenderun Atatürk Anıt Alanı Sahil Şeridinde açılan CHP seçim çadırını ziyaret ederek, CHP’li gençler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için bildiri dağıtan gençlerin büyük sevgisiyle karşılaşan Şahin,  24 Haziran’da vatandaşlardan mutlaka sandık başına gitmelerini istedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Medeniyetler Diyarı Hatay’da gerçekleştireceği mitinge herkesi davet eden Suzan Şahin, bu seçimin ülke açısından tarihi bir süreç olduğunu ifade etti.

Kullanılacak her bir oyun bile büyük önem taşıdığını ifade eden Suzan Şahin, “24 Haziran seçimleri, ‘Tek Adam Rejimi’ni ortadan kaldırıp ülkeye Cumhuriyet rejimini kazandıracağımız bir seçim olacak. Bu sebeple kullanılacak her bir oyun değeri yüksek. Biz bu konuda vatandaşlarımızı bilgilendirip desteklerini istiyoruz. Artık ‘Tamam’ diyoruz. Özgür ve yaşanılabilir bir ülke için, çocuklarımıza, gençlerimize daha iyi bir ülke bırakabilmek adına geliyoruz. Hatay halkının sevgisini teveccühünü ve oylarını arkamıza alarak geliyoruz. Barış, sevgi ve kardeşlik ikliminde, aydınlık geleceğe yürüyoruz. 25 Haziran’a bayram coşkusu ile uyanmaya geliyoruz” dedi.

 

Bir cevap yazın