Mutluluğun resmini çizdiler

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi görkemli bir nikâha ev sahipliği yaptı. Helen-İspir Sabuncuoğlu’nun güzeller güzeli kızı Dönis Sabuncuoğlu ile Jaklin-Feridun Aytar’ın yakışıklı oğulları Bünyamin Aytar bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi.  Kilisesi Papazı Abuna Dimitri Yıldırım öncülüğünde kıyılan nikâhın ardından,  Dönis ve Bünyamin Çifti, İsos Otelde düzenlenen düğünle evlilik kervanına katıldı.

Kilisede düzenlenen törende genç çiftin nikâh şahitliğini Damadın Kız Kardeşi Cansu Aytar ile Kuzeni Apo Aytar yaptı. Birbirlerine iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu söz veren Dönis-Bünyamin çifti, mutluluklarını aileleri ve sevenleri ile paylaştı.

Aşkları evlilikle taçlandı      

Kilisede gerçekleşen nikâh töreni daha sonra İsos Otelde düzenlenen düğünle devam etti. Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Dönis ve Bünyamin çifti, İsos Otelde düzenlenen resmi nikâh töreniyle adeta mutluluğa yelken açtı.

Birçok davetlinin katıldığı görkemli düğün töreninde gerçekleşen resmi nikâh töreninde genç çiftin Nikâh Şahitliğini Ali Kenan İnan, Naasır Açıkgöz, Melis Sabuncuoğlu ve Veda Aylin Yazırlıoğlu yaptı.

Sabuncuoğlu ve Aytar Aileleri dünür olmanın mutluluğunu yaşarken, düğünde tüm gözlerin üzerinde olduğu gelin Dönis Sabuncuoğlu zarafeti ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

İsos Otel’de düzenlenen düğünde mutluluğa yelken açan genç çift ve davetlilerle birlikte gece boyunca hareketli şarkılar eşliğinde pistten biran olsun ayrılmayarak gönüllerince eğlendi.

 

Bir cevap yazın