Karamollaoğlu da yarın Hatay’da

Seçim kampanyası kapsamında yarın Hatay’a gelecek olan Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu bir ilke imza atarak, Hatay’da e-miting yapacak.

Hoşgörü şehri Hatay, yarın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin ardından Saadet Lideri, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Adayı olan Temel Karamollaoğlu ile birlikte bir günde iki cumhurbaşkanı adayını ağırlayacak.

Temel Karamollaoğlu yarın saat 17.30’da Antakya Stadı arkasındaki HATMEK’te partisinin salon toplantısında konuşacak. ‘Değiştir Hatay’ sloganıyla gerçekleşecek olan e-miting ile Karamollaoğlu kürsüye çıktıktan sonra yapacağı konuşma basınla paylaşılan canlı yayın frekansının yanı sıra genel merkezde kurulan ofis aracılığıyla da Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarda da paylaşılacak. Böylece, Karamollaoğlu’nun Hatay’daki konuşması, bulunduğu salonun dışında hem tüm Türkiye’de, hem de dünyanın farklı ülkelerinde izlenebilecek. İnteraktif olacak olan e-miting ile Karamollaoğlu konuşması sırasında sosyal medyadan gelen sorulara da yanıt vermesinin ardından, Hatay Milletvekili Adaylarını tanıtacak.

 

 

 

Bir cevap yazın