Hatay’a ‘İnce’ bir girişi bile yetti

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, akşam saatlerinde giriş yaptığı Hatay’da büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Hatay mitingi için yarın öğlen saatlerinde Hatay’a gelmesi beklenen İnce’nin dinlenmek için erken geldiği Hatay’a girişi bile Hatay’ı hareketlendirmeye yetti.

Topboğazı’ndaki karşılama töreninde, ‘Muharrem İnce Türkiye’ye güvence” sloganları ve davul zurna eşliğinde, meşalelerle karşılanan Muharrem İnce’nin bindiği aracın etrafında CHP Hatay Milletvekili adayları, vatandaşlar ve partililer adeta sevgi yumağı oluşturdu.

Yoğun ilgiye teşekkür eden Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Hepinize çok teşekkür ederim. Bugün 3 tane miting yaptık. Şimdi gidip dinlenmem lazım. Yarın saat 14.00’te Hatay mitingi var, sonra Antalya mitingi var. Yarın saat:14.00’te Defne Sevgi Parkı Önünde gerçekleştireceğimiz Hatay mitingine hepinizi bekliyorum” dedi.

Herkesi mitinge bekliyoruz

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, “Vatandaşlarımızın heyecanı da beklentisi de çok yüksek. Muharrem Beye inanılmaz bir ilgi var. Yarın saat:14.00’te Defne İlçesi Sümerler’de tarihi bir miting yapmayı planlıyoruz. Bugüne kadar Hatay’ın gelmiş geçmiş ve göreceği en büyük mitingi yapacağız inşallah. Hava şartlarına rağmen, aşırı sıcak da olsa yağmur da yağsa yüz binlerle miting yapacağız. CHP’nin kalesidir Hatay. Demokrat insanların, aydın insanların kentidir Hatay. Tarihi, kültürel zenginliği çok yüksek bir il Hatay. Hatay’ın sahip olduğu bütün zenginliklerini Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye sunacağız. Halkımızın her biri bizim için çok önemli. Sadece CHP’lilerin değil, herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem ince diyoruz. Bu nedenle Ak Partilileri, MHPLİLERİ, İyi Partilileri, Saadet Partilileri, HDPlileri ve herkesi mitingimize bekliyoruz. Artık Tamam diyoruz. Vakit, Muharrem beyin vakti diyoruz. Kararlıyız ve inanıyoruz ki; 25 Haziran’da Sayın İnce’yi Çankaya’da Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” dedi.

 

Bir cevap yazın