Bayramda ulaşım artık çok kolay

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi çalışmaları hızlandırdığı Tayfur Sökmen – Pac Meydanı Entegre Battı Çıktı Projesi’ndeki  yan yolları asfaltlayarak, bugün itibariyle hizmete açtı.

İskenderun PAC Kavşağı ile Tayfur Sökmen Sanayi Kavşağı yan bağlantı yollarını asfaltlayan ekipler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın talimatıyla vatandaşın rahat bir bayram geçirmesi  için çalışmalarına bayram öncesi ivme kazandırdı. Yolcu taşımacılığının ve ulaşım ağının en önemli güzergahı olan projede yan yolların asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından, ekipler kavşaklarda düzenleme çalışması yapacak.

Bayramda buradan geçmek çok kolay

İskenderun trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olmasının yanında üç kavşağı birbirine bağlayacak olan dev projede bugün itibariyle İskenderun PAC Kavşağı ile Tayfur Sökmen Sanayi Kavşağı yan bağlantı yollarının asfaltlandığını, Dumlupınar Kavşağının da Haziran ayı içerisinde tamamlanacağını söyleyen Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kentin trafik akışını rahatlatmak için başlatılan proje kapsamında, bayram öncesi vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan ekiplere ve bu süreçte büyük bir sabır gösteren İskenderun Halkı’na teşekkür eden Başkan Savaş, projenin temmuz ayı içerisinde açılacağını belirterek, Hatay’a değer katan hizmetler üretmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Bir cevap yazın