Battı – çıktı projesi başkanın yakın markajında

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım ve Zabıta Müdürlüğü’nden oluşan bir ekiple Ulucami Kavşağı’nın yanısıra, Pac Meydanı Battı Çıktı Projesi’nde incelemelerde bulundu.

İlçeye ulaşım rahatlığı sağlayacak olan çalışmaları titizlikle takip eden Başkan Erol Akın, Ramazan Bayramı dolayısıyla oluşacak olan trafik yoğunluğunu dikkate alarak, ekiplerden özellikle battı çıktı projesindeki yan yolların biran önce trafiğe açılmasını istedi.

Yan yolların açılması için ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Erol Akın, “Şoför esnafımız ve vatandaşlarımız adına, kentimize yapılan projeleri ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım ağına sahip olması adına hem Ulucami Kavşağı, hem de Pac Meydanı ve Tayfur Sökmen bulvarında devam eden Battı Çıktı çalışmalarını ekiplerimizle birlikte yerinde inceledik. Pac Meydanı İle Tayfur Sökmen Bulvarı arasında kalan yan yolların da biran evvel araç trafiğine açılması için istişarede bulunduk. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, hem şoför esnafımız hem de vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım ağına sahip olmalarını diliyoruz. Bu vesileyle özverili çalışmalarından dolayı HBB Zabıta Komiseri Veli Yıldırım’a, Mühendis Ali Fırat Gürlek’e ve bizlere eşlik eden Trafik Denetleme Komiseri Halit Kavvasoğlu ve ekipteki polis arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın