Ak Parti’ye bol sıfırlı karne

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Arsuz Gençlik Kolları farklı bir eyleme imza atarak, 16 yıllık Ak Parti iktidarına karne verdi.  Gençlerin hazırladığı sembolik karnede Ak Parti’ye hukuka ve insan haklarına saygı, dış politika, eğitim sistemi, iş güvenliği, tarım politikası, hayvancılık, teknoloji ve yazılım konularında ‘sıfır’, Mezhep ve etnik kimlik siyaseti, yolsuzluk ve özelleştirme, dini siyasete alet etme, adam kayırma ve torpil konularında ise ‘Pekiyi’ not verildi.

Hükümetin sınıfta kaldığı bol sıfırlı karnede gençler tarafından ara dönem değerlendirmesinde ise ‘LGS Sınavına giren, gözyaşı döken, emekleri çalınan hiçbir kardeşimizi unutmadık” ile yılsonu değerlendirmesinde de “Sınıfta kaldın. Bu iktidarın İNCE İNCE değişmesi lazım” notu da dikkatlerden kaçmadı.

‘24 Haziran dönüm noktası’

Hükümeti eleştirerek, Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ye de destek isteyen Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim ve partili gençler, açıklamalarında “Memleketimizin geleceğinin belirlenmesinde önemli rol oynayacak kardeşlerimiz karnelerini aldı. Biz de CHP Arsuz Gençlik Kolları olarak iktidarın 16 yıllık karnesini hazırladık. İnşallah, 24 Haziran ülkemiz için dönüm noktası olacak. İnce ince geliyoruz. 24 Haziran’da zafer bizim olacak!” değerlendirmesini yaptı.

 

Bir cevap yazın