Ve… Tatil başladı

2017-2018 Eğitim- Öğretim yılının sona ermesiyle İskenderun’daki öğrenciler, karnelerini alarak yaz tatiline girdi. İskenderun 5 Temmuz İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde, öğrencilerin karne heyecanına veliler de ortak oldu.

 

Öğrencileri büyük bir sevince boğan İskenderun 5 Temmuz İlkokulu 3/B sınıfındaki karne töreninde sınıf öğretmeni Osman Bakırcı, tüm öğrencilere iyi tatiller dilerken, tatili çok iyi değerlendirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Bu sınıfta herkes mutlu

Her öğrencisinin kendisi için ayrı bir değer olduğunu dile getiren Osman Bakırcı, “Sınıfımdaki tüm öğrencilerim çok başarılı. Verdiğim karnelerin neredeyse tamamının not ortalaması çok iyi. Hepsi ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. Onlara verebileceğim tek nasihat, tatilde hem eğlenip, hem de derslerini ihmal etmemeleri olacak. Hepsi akıllı uslu öğrenciler. Hepsinin kendince bir tatil plan ve programı var. Aileleri ile birlikte mutlu bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Sınıf Öğretmenleri Osman Bakırcı’nın elinden karnelerini ve hediyelerini alan öğrenciler, yaz tatiline mutlu bir başlangıç yaptı.

Torununu unutmadı

Karne dağıtım töreninin ardından hem öğretmen hem de bir dede olarak torunu Lukas Kırılmaz’a büyük bir sevgiyle hazırladığı karnesini eşi Kıymet Bakırcı ile birlikte veren Osman Bakırcı, torununun kendi elinden karnesini aldığı sırada duygu dolu anlar yaşadı.

Çizgi film kahramanlarından oluşan, özenle hazırlanmış karnede, “ yemek yeme, yürüme, öğle ve gece uykusu, anne, baba, dede, nene sevgisi, beden eğitimi, diş çıkarma, koşma, top oynama” gibi tüm derslerin ve karne ortalamasının da ‘5’ olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kendi sınıfı ve öğrencileri önünde karnesini torununa takdim eden Öğretmen Dede Osman Bakırcı, Torunu Lukas Kırılmaz’ın sınıfındaki öğrencileri gibi ileride çok başarılı olacağını ve ailesine büyük gururlar yaşatacağını belirtirken,  Minik Lukas’ın dedesine sarılarak yaptığı sevgi gösterisi de görülmeye değerdi.

 

 

 

Bir cevap yazın