Köy okulunda farklı bir heyecan vardı

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Düğünyurdu İlkokulu’nda gerçekleştirilen Karne Töreni’nde öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Törene Kaymakamı Recep Soytürk’ün yanısıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, Düğünyurdu Mahallesi Muhtarı Bestami Kaya katıldı.

Düğünyurdu Mahallesi sakinleri ile selamlaşmasının ardından okul binasında Müdür Özkan Siler, öğretmenler ve veliler tarafından coşkuyla karşılanan Kaymakam Soytürk, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla aynı sırada oturup gelecekte ne olmak istediklerini sordu.

Okul idaresi tarafından hazırlanan karnelerin öğrencilere teslim edilmesinin ardından, öğrencilere hediyelerini takdim eden Kaymakam Soytürk, “İlçemiz genelinde bir eğitim ve öğretim döneminin daha başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması sürecinde özveri ile çalışan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul personellerimize ve kıymetli velilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın