Balık Kralının iftar sofrasında bereket var

İstanbul’da balık denince ilk akla gelen isimlerden olan İskenderunlu Balık Kralı Zeki Sözer’in iftar sofralarındaki bereket tüm dostlarına yansıyor. Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinde Türkiye’nin yıldız isimlerini biraraya getiren Sözer, bu mübarek ayın bereketinin tüm İslam Alemi’ne yansımasını diledi.

Balıkçı esnafının yanısıra yargı camiası, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimlerinin biraraya geldiği iftar yemeğinde Hatay ve İskenderun konuşuldu. Her yıl olduğu gibi dostlarıyla buluşmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Zeki Sözer, Hataylı hemşerilerine de selam gönderdi.

Önceki akşam düzenlenen iftar yemeğine sanatçılar Gökhan Güney, Latif Doğan ve Çılgın Sedat’ın yanısıra Türk Futbolunun efsane isimlerinden Samet Aybaba ve birçok spor adamı da katıldı. Hataylı hemşerileriyle sık sık buluşan işadamı Zeki Sözer, bir dönem yöneticiliğini yaptığı İskenderunspor’un ‘Süper Lig’de oynaması gerektiğini tüm konuklarıyla paylaştı ve bu konuda önemli bir çalışmanın başlatıldığını da müjdeledi.

 

 

 

Bir cevap yazın