Arsuz’da ‘GÜL’ler açtı

24 Haziran Genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, tüm ilçeleri karış karış gezerek Hatay’ı TBMM’de temsil etmek adına destek istediği ziyaretini bu kez Arsuz’a gerçekleştirdi.

MHP İskenderun İlçe Teşkilatı ile birlikte ilk olarak Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaret eden İbrahim Gül, daha sonra Karahüseyinli, Yukarı Kepirce ve Kurtbağı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. ‘Güçlü MHP, güçlü TBMM, güçlü Türkiye’ vurgusu ve ‘Cumhur ittifakı, millet aklı’ sloganıyla yola çıkan ve seçim vaatlerini anlatan İbrahim Gül’ü vatandaşların pür dikkat dinlediği gözlerden kaçmadı.

‘Cumhur İttifakı’ ile birlikte Türkiye’nin aydınlık günlere kavuşacağına inandığını söyleyen MHP Hatay 2. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Gül, “Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. Bugün Arsuz’da da bizi büyük bir coşkuyla karşılayan sizlere çok teşekkür ederim. Ben bu memleketin çocuğuyum, memleketime olan borcumu hizmet ederek ödemek istiyorum. Bizlerin mecliste güçlü olması, sesimizin gür çıkması demektir. Sizlerin desteği ve dualarının bizi güçlü kılacağına inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın