‘Hatay Milletvekili olmak hakkındır’

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim ziyaretlerini sıklaştıran MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.  Ak Parti ve MHP arasındaki işbirliğinin Cumhur ittifakıyla taçlandığı siyasi arenada, büyük anlam taşıyan ziyarette MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil arasındaki samimi diyaloğ dikkat çekti.

Ziyarette İbrahim Gül’e, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve ilçe teşkilatı ve partililer eşlik etti.

“İbrahim Gül’e büyük bir teveccüh var”

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ziyaret edilen her mahallede İbrahim Gül’e büyük bir teveccüh olduğunu belirterek, “İbrahim Başkanımızı TBMM’ye göndermek istiyoruz. Reisimizi Cumhurbaşkanımızı da ilk turda seçmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. MHP olarak, Cumhur ittifakını namusumuz bilip, ona sahip çıkıyoruz. Bunun için çok özverili çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin de bu konuda bizlere destek vermesini istiyoruz” dedi.

“Milletvekili olmak hakkıdır”

İbrahim Gül’ün İskenderun’un evladı olarak, vekil olmaya layık olduğunu dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “İbrahim Başkan yıllarca bu partiye emek verdi. İskenderun ve Hatay’ın Milletvekili olması hakkıdır. Bu yolda çok yoruldu, çok emek sarf etti. İskenderun’un çocuğu olması, Hatay’ın her yerinde tanınması, güler yüzlülüğü, esnaflığın bir araya gelince Allah’ın izniyle İbrahim Başkanı TBMM’ye uğurlayacağız. Bu konuda hiçbir tereddüdüm de yok. Milletimizin de teveccühü belli. Allah yolunu da bahtını açık etsin” diye konuştu.

“Hatay’ı TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğim”

Halkın teveccühüne layık olacağını ifade eden MHP Hatay Milletvekili İbrahim Gül ise, “Bu seçimin öncelikle Türk Milletine ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Geride bıraktığımız günlerde huzur içerisinde bir seçime gittiğimizi söyleyebilirim. Milletimiz de gidip kendi iradesi ile seçim hakkını kullanacak. Rabbim bu çalışmalarda emek eden herkesi muvaffak etsin diyorum. Amacımız İskenderun’umuzu, Hatay’ımızı TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek. İskenderun halkının bir evladı olarak, halkımızı en iyi şekilde temsil etmek için halkımdan destek istiyorum. Ben her zaman onların yanında olacağım” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın