‘Gönüllerin Sultanı’na coşku seli

CHP Hatay 2’nci sıra Milletvekili Adayı Suzan Şahin, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için aynı gün Erzin ve Payas’ta iki ayrı seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Yoğun bir kalabalık tarafından, davul ve zurnayla karşılanan Şahin,  24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Millet için iktidara geliyoruz” mesajı verdi.

Suzan Şahin, Ak Parti iktidarlarında Hatay’a hak ettiği değeri bugüne kadar alamadığını savunarak, insanların umutsuzluğa düştüğünü ifade etti. Coşkulu bir kalabalığa seslenen Şahin, bölgenin bir evladı olarak vatandaşlardan oy istedi. CHP iktidarıyla birlikte Türkiye’nin rahat bir nefes alacağına işaret eden Suzan Şahin, gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılandı.

Bölgedeki tüm seçim kampanyalarını en iyi şekilde yürüten ve vatandaşların gönlünü kazanan Suzan Şahin, kararlı ve mücadeleci kimliğiyle de gönüllerde taht kurdu. Seçim bürolarının önünde toplanan kalabalığa hitap ederken, “Ben sizin evladınız ve bacınız olarak sandıklarda oy patlaması istiyorum” dedi.

 

 

Bir cevap yazın