Ali Koç rüzgarı Hatay’da farklı esti

Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık başkanlık dönemine son vererek Fenerbahçe’nin yeni başkanı olan Ali Koç, tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’lı sarı-lacivertli taraftarlarda büyük bir coşku yarattı.

Yönetim kurulunda Hataylı İşadamı ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’in de olmasıyla Hatay’da daha da güçlü esen Ali Koç rüzgarı, Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra tüm spor kamuoyunda bayram havası estirdi. Sosyal medyada taraftarlar Ali Koç’un kongredeki “Mustafa Kemal Atatürk’ün hangi takımı tuttuğu önemli değil, kimin onun yolunda yürüdüğü önemlidir… Atamızın yolundayız…” mesajına ilaveten, kutlama mesajları yağdırdı.

Siyasiler, spor kamuoyu ve taraftarların yanısıra en çok dikkat çeken mesaj İşadamı Erol Bilecik’ten geldi. Erol Bilecik, yayımladığı mesajda, “Fenerbahçe bugün yalnızca bir başkan ve yönetim kurulu değil, aynı zamanda kendi geleceğini belirledi. Fenerbahçemizin hayalleri, umutları ve başarılarla dolu geleceği için yepyeni bir dönem başladı. Türk sporuna hayırlı olsun. Tebrikler Ali Koç!” ifadelerine yeraldı.

 

Bir cevap yazın