Öyle bir milletvekili profili çizdi ki…

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel ve Ecrin Nazlı İnan, 24 Haziran seçim ziyaretleri kapsamında İskenderun Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.  İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İlçe Yönetimi’nin de eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Adayı Özel, ‘dağın öteki yanı’ şeklindeki ayırımı, ‘Körfezin, ovanın vekili’ şeklindeki bir kavramı kabul etmediğini belirtirken, her vekilin Hatay’ın tamamından mesul olduğunu söyledi.

24 Haziran seçimlerinde partisinin güçlü bir şekilde iktidara geleceğini belirten AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, “25 Haziran’da Beştepe’den kabine ilan edilecek. Başbakanlık kararnameleri ile yapılacak çalışmaların önündeki engeller bir imza ile kaldırılacak. Yapılacak çalışmalar daha hızlı ve pratik olacak. Çok daha güçlü bir parlamenter ile çok daha güçlü bir temsil ile tüm bunların çözümü mümkündür. Bizim için 24 Haziran’ın çok daha ciddi kıymeti harbiyesi vardır. Biz de bu vesileyle hem Hatay’ımız hem de İskenderun’umuz için, sivil toplum kuruluşlarıyla, iş adamlarıyla, esnaf ve yerel yönetimlerimiz ile çok daha güçlü bir şekilde istişare yaparak, bölgemizi en iyi şekilde Ankara’da temsil edeceğiz. Dağın öte yanı bu yanı diye bir ayrım olmayacak. Körfezin, ovanın vekili diye bir kavram olmayacak. Seçilen Milletvekillerimiz Hatay’ın her karesinden mükellef olacaktır. Sözgelimi ilçelerle ilgili bir problem var ise ortak bir şekilde değerlendirilecek ve yatırımlar tüm ilçelerimizde ortak olarak değerlendirilecektir. Sorunları tüm milletvekillerimiz ortak çalışarak çözeceğiz” İfadelerini kullandı.

Çiftçilerin sorunlarını aktardı

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, borsaya bağlı firmaların yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, “Hükümetin üreticiye ödenen tarım ürünlerindeki destekleri ilgili bürokratik işlemler bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Bizler de, tescil yaptıran firmalarımız da iadelerimizi geri alamıyoruz. Gerekli incelemeler kısa sürede bitmiyor. Zaman zaman aksaklıklar yaşanıyor. Bu aksaklıklar da ödeme dönüşlerinde sıkıntı oluyor. Bu sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz” dedi.

 

 

Bir cevap yazın