Arsuz’da eğitime yön verenler buluştu

TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, Arsuz’daki okulların müdürlerini iftar yemeğinde ağırladı. 2017-2018 eğitim öğretim yılını geride bırakmaya hazırlanan eğitim camiasını buluşturan iftar yemeğine, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile farklı okulların idarecileri katıldı. Arsuz’da eğitime yön veren isimlerin biraraya geldiği iftar yemeğinde, TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç konuklarını kapıda karşıladı.

Kaynaşma ve dayanışmanın yanısıra Ramazan Ayı’nın manevi iklimini yansıtan iftar yemeğinde, ezanın okuması ile hep birlikte oruçlarını açan okul müdürleri, iftar sonrası eğitim yılını değerlendirmeyi de ihmal etmedi.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, eğitim adına önemli bir sinerji oluşturan iftar yemeğine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, katılımlarından dolayı konuklarına da ayrıca teşekkür etti.

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ise eğitim camiası olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını belirterek, “Dostluk, kardeşlik ve muhabbet duygularımızın pekişmesi ve helal lokmamızı paylaşmak için düzenlenen bu güzel iftar programına, hoş geldiniz, şeref verdiniz. Yalnızca belirli günlerde ya da Ramazan’da değil, birbirimize destek olma geleneğini, her zaman sürdüreceğiz” diyerek ev sahibi TEK Kampüs Okulları’na teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın