Vakit, İskenderun vakti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 27.Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel, Abdülkerim Güven, Nazlı Ecrin İnan ve partililerle birlikte çarşı esnafını gezdi. Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde, milletvekili adayları hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Seçim günü vatandaşlara ‘Mutlaka sandık başına gidin’ çağrısı yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem milletvekili seçimleri arifesindeyiz. 24 Haziran 2018 ülkemizde bir dönüşüm noktasıdır. İrade ve cesaretle İskenderun’umuzu şahlandıracağız.24 Haziran akşamı tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay ve İskenderun’da seçimden zaferle çıkacağız” diyerek, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de milletvekili adaylarına destek istedi.

AK Parti Hatay Milletvekili adayları da Hatay’a hizmet etmek için çıktıkları yolda vatandaşların desteğini isterken, hem esnafı hem de vatandaşların taleplerini dinledi.

Milletvekili adayları daha sonra, partililerle birlikte İskenderun Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret Ederek, oda başkanlarıyla sohbet etti.

Bir cevap yazın