CHP adaylarına cılız karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay 27. Dönem Aday Tanıtım toplantısı İskenderun’da gerçekleşti.  İskenderun İlçe Teşkilatı önünde davullu zurnalı gerçekleşen toplantıya ilginin fazla olmaması dikkat çekti.

CHP Hatay’ın 2’nci sıra Milletvekili Adayı Suzan Şahin, 3’üncü sıra adayı Serkan Topal, 4’üncü sıra adayı İsmet Tokdemir, 5’ince Sıra Adayı Riyat Kırmızıoğlu ile 11’nci sıra adayı Dilan Bedir Kartal’ın katıldığı toplantıda, partililer üzerine basa basa CHP Hatay listesinde hiçbir sorun olmadığını dile getirse de, toplantıya katılımın az olması listelere tepki olarak değerlendirildi.

“24 Haziran’da geleceğimizi oylayacağız”

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, 24 Haziran seçimlerinin ülke ve bölge adına hayati önem taşıdığını belirterek, “Bu seçimde ‘Tek adam rejimi’ ile ‘Demokratik parlamenter sistem’ arasında tercih yapacağız. Deyim yerinde ise geleceğimizi oylayacağız. Sizlerin geleceğe olan güvenini yeniden güçlü biçimde tesis edeceğiz. Bu açıdan sizlere inanıyoruz, kendimize güveniyoruz. Biz hepimiz birlikte kazanacağız, Cumhuriyet kazanacak” dedi.

“Abbas yolcu”

CHP Hatay Milletvekili Adayları da yaptıkları konuşmalarda 24 Haziran seçimlerinde herkese büyük görevler düştüğünü belirterek, Cumhuriyete ve parlamenter sisteme sahip çıkmak için herkesten destek istedi. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da, ‘Abbas yolcu.. İnce ince geliyoruz” diyerek, mecliste yarım kalan devrimlerini tamamlayacağını ve bir önceki dönemden daha çok çalışacağını dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından coşkunun sönük olduğu tanıtım toplantısında CHP Hatay Milletvekili adayları el ele tutuşarak fotoğraf çektirdi.

 

Bir cevap yazın