Ak Parti’de stratejik hamle… Güçler birleşti

Ak Parti İskenderun eski İlçe Başkanları birlikte düzenledikleri toplantıda, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesi hem güçbirliği, hem de birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

AK Parti çatısı altında yıllardır İskenderun’a hizmet veren isimlerin, ilçe teşkilatında milletvekili adayları, belediye başkanları ve partililerle buluştuğu toplantıyı gerçekleştiren eski ilçe başkanları Müslüm Türk, Muharrem Dingil, Musa Kurşun, Uğur Feriz, İbrahim Yaran ve Vedat Tosun’a mevcut ilçe başkanı Beyazıt Bestami Bilgili de eşlik etti.

Ben merkezli siyasetin değil, biz merkezli siyasetle teşkilat ve milletvekili işbirliğiyle var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden partililer, kenetlenerek seçimden zaferle ayrılacaklarını dile getirdi.

“24 Haziran yeni bir başlangıç”

Eski ilçe başkanları adına açıklama yapan Vedat Tosun, 16 yıl önce AK Parti ile demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, “15 Temmuz’da milletimizle birlikte istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkma konusunda güzel bir başlangıç yaptık. F-16’larla, helikopterlerle, tanklarla, toplarla milletin üzerine gelenlere milletim 15 Temmuz’da gereğini yaptı. Şimdi 24 Haziran’a yeni yönetim sistemimizle güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 50’nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedefliyoruz. Aynı şekilde milletimizin en az yarısının desteğini alarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de güçlü bir grup kurmamız gerekiyor. Bunların yolu da yine milletimizle olan gönül bağımızı güçlü tutmaktan geçiyor. Bunun için yeni dönemi, ‘Güçlü Meclis’, ‘Güçlü Hükümet’, ‘Güçlü Türkiye’ olarak tanımlıyoruz. Yaptıklarımızı 80 milyon vatan evladı biliyor, yapacaklarımız da seçim beyannamemizde 360 sayfada anlatılmıştır. Bizler sahada bunları milletimize anlatmakla mükellefiz. Ben merkezli siyaset yok, biz merkezli siyaseti hep birlikte yürüteceğiz. Parti teşkilatımızla ve milletvekili adaylarımıza hep birlikte sahip çıkıyoruz ve hedef 24 Haziran diyoruz. Durmak yok, yola devam’ diye konuştu.

Gerçekleştirilen birlik ve beraberlik toplantısı sonrası eski ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekili adayları ve partililerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Bir cevap yazın