Ak Parti’nin yıldızı Hatay’da parladı

Ak Parti’nin 27’inci dönem milletvekili adayları listelerinin açıklanmasından sonra Hatay 3’üncü sırasında bulunan Abdulkadir Özel, kısa sürede Hatay’ın yıldızı oldu. 1979 yılında İskenderun’da doğan Abdulkadir Özel, ilköğretimini İskenderun’da okuduktan sonra orta ve lise öğrenimini Yayladağı İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Çok başarılı bir öğrenci olarak dikkat çeken Özel, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra avukatlık stajını tamamlayıp avukat oldu.

Siyasi yaşamında sırasıyla Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı ve HAS Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yanısıra; Milli Gençlik Vakfı Ankara Üniversiteler Komisyonu Başkanlığı görevini yürüttü. Ak Parti’ye girdikten sonra hızla başarı merdivenlerini tırmanan ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Avukat Abdulkadir Özel, Hukuk ve Değişim Derneği Danışma Kurulu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi.

Ticaretle uğraşan Abdulkadir Özel, Arapça biliyor. Evli ve 4 çocuk babası olan Abdulkadir Özel genç ve dinamik yapısıyla kısa sürede Hatay’da parmakla gösterilen bir isim olarak kamuoyunun takdirini kazandı. Doğduğu ve büyüdüğü Hatay’ın sorunlarını yakından bilen ve vatandaşlara çok yakın yapısıyla gönüllerde taht kuran Özel, “Hataylı hemşerilerimi TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın