Ramazan bereketini paylaşmaya davet var!

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, ‘Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşıyoruz’ sloganıyla ilk iftar sofrasını pazartesi günü Akçay – Güzelköy’de kuracak. Sosyal Hizmet Ekipleri ve Gönüllüleriyle bir taraftan ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırırken, diğer taraftan da Aşevinde hazırlanan İftar ve Sahur Yemeklerini dağıtan Türk Kızılayı,  ayrıca kuracağı iftar sofralarıyla da yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturacak.

Veren el ile alan el arasında güvenli bir köprü oluşturan Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’nin, ‘İftarı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” sloganıyla 28 Mayıs’ta Güzelçay’da başlayacak olan iftar sofraları 30 Mayıs’ta İSTE Dörtyol Meslek Yüksekokulu, 31 Mayıs’ta İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu, 1 Haziran’da İSTE İskenderun Merkez Kampusu, 4 Haziran’da Arsuz Uluçınar İzcilik Kampı, 5 Haziran’da İsmet İnönü Mahallesi Körfez Sitesi ve 6 Haziran’da Belen Atatürk Parkı’nda kurulacak.

Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, İskenderun, Arsuz ve Belen’de kuracakları iftar sofralarına herkesi davet ederken, “Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşıyoruz. Gelin, iftarı da bu hilalin altında paylaşalım” derken, bütün bağışçılarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın