Biri gitti, biri geldi!

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ABD’li oyuncu Alexis Jones’i renklerine bağlarken, geride bıraktığımız sezonda Hatay formasını başarıyla giyen Avustralyalı oyun kurucu Leilani Mitchell ile yollarını ayırdı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, 24 yaşında ve 1,73 metre boyundaki  ABD’li oyun kurucuyla 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtirken, Leilani Mitchell’in yeni sezon için Canberra Capitals ile anlaşma sağladığını ifade ederek, Mitchell’e emekleri için teşekkür etti ve WNBA ve Avustralya kariyerinde başarılar diledi.

Yeni transfer ABD’den

Yeni transferleri ABD’li oyuncu Alexis Jones’in, geçen yıl Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi draftında birinci turda Minnesota Lynx tarafından seçildiğini belirten Bayraktar,  “Bu sezonun ilk yarısını İspanya’da geçiren oyuncu, 11 maçta 21,6 sayı, 3,8 ribaund ve 2,5 asist ortalamaları yakaladı. Daha sonra İsrail’de kariyerine devam eden Jones, 15 maçta 16,8 sayı, 5,7 ribaunt, 5,4 asist ortalamaları yakaladı. Oyuncumuzun takımımızın başarısına katkı sunacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı daha öncede, Amerikalı oyun kurucu Alexis Jones ve Bosna Hersekli uzun forvet Marica Gajic ile gelecek sezon için anlaşma imzalamıştı.

 

Bir cevap yazın