Meleklerini yalnız bırakmadı

Türkiye ve Avrupa liglerinde oynadığı basketbolla son dönemin yükselen yıldızı olarak dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyespor, iç ve dış transferlerin yanısıra elde edilen başarıların mimarı antrenör Katerina Hatzidaki ile sözleşme yeniledi.

Yunan antrenör Chatzidaki ile 2018-2019 sezonu için 1 yıllık anlaşma sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor yönetimi, takımı üst seviyelere taşıyan başarılı antrenör ile yola devam ettikleri için memnun olduklarını ifade etti.

“Kupalara ambargo koyacağız”

Kulüp Başkanı Mehmet Maden, yeni sezonda Hatay’a yeni şampiyonluklar yaşatacaklarını belirterek,  “Hocamızla yola devam ettiğimiz için mutluyuz. Yeni sezonda yeni hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz. Önümüzdeki sene kupalara ambargo koymak istiyoruz ve bu doğrultuda Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ile beraber çalışmalara devam ediyoruz. Hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

“Hatay’a kupalar getireceğiz”

Kendini 1 yıl daha mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra düşüncelerini paylaşan başarılı antrenör Katerina Hatzidaki ise, “Takımda kaldığım için mutluyum. Bana ve ekibime güvenen yönetimimizi ve taraftarlarımızı mahcup etmeden başarılı olmak istiyoruz. Göze hoş gelen ve taraftarlarımızı heyecanlandıran basketbol oynamaya devam edeceğiz ve inanıyorum ki yeni sezonda Hatay’a şampiyonluklar ve kupalar getireceğiz. Hepimiz için iyi bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın