Ak Parti Hatay’da rekor için hazır

AK Parti 27’nci Dönem Hatay Milletvekili Adayları’nı teşkilatlarla buluşturma ve tanıştırma toplantısı Erzin, Dörtyol, Payas’ın ardından İskenderun’da gerçekleşti.  27. Dönem Milletvekilli olarak TBMM’de Hatay’ı temsil edecek olan milletvekillerinin seçileceği listede yer alan 11 aday partililer tarafından büyük bir sevgi seliyle karşılandı. AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada, ilk kez İskenderunlularla buluşan adayların oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

AK Parti’nin ve Türkiye’nin 24 Haziran seçimlerinden yine başarıyla çıkacağını belirten AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, “Gece gündüz demeden mücadele edeceğiz, durmayacağız, yorulmayacağız, hep birlikte daha güçlü olacağız” dedi.

“Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise altıncı sıradaki Avukat Abdülkerim Güven’e atıfta bulunarak, bu seçimde rekor milletvekili beklentisini dile getirerek, “Hepsi birbirinden değerli kardeşlerimiz. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı 24 Haziran’a kadar sürdüreceğiz. Seçimden başarılı bir şekilde çıkacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçeceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok. 24 Haziran’a kadar durmadan yorulmadan çalışacağız. Ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da da seçimden zaferle çıkacağız. Bu vesile ile tüm milletvekili aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

“Rekor kıracağız”

24 Haziran’da bugüne kadar Hatay’da kırılmamış bir rekoru kırmak isteğini ifade eden AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler ise, “AK Parti olarak biz çok seçim yaşadık ve her seçim ülkemiz için, milletimiz için önemli, kıymetliydi. Ama 24 Haziran seçimi ise bu güne kadar yapmış olduğumuz tüm seçimlerin toplamından daha önemli bir seçim. İnşallah hep birlikte bu seçimden de alnımızın akıyla çıkarak, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan olarak seçeceğiz” dedi.

Daha sonra partilileri tek tek selamlayarak söz alan Milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerini zaferle taçlandırmak için hazır olduklarını belirterek, güçbirliği yaptı.

 

Bir cevap yazın