Bu sofrada huzur var, bereket var, paylaşım var

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, her yıl Ramazan Ayı’nda gerçekleştirdiği çat kapı iftarlara bu yılda devam ediyor. Bu yılki ilk çat kapı iftarını Tülek  Mahallesi sakinlerinden Mustafa Karateke ve ailesine gerçekleştiren Kaymakam Sarı’ya eşi Emine Sarı, Kaymakam Adayı Burak Bozkurt Gürses, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer ve eşi ile Tülek Mahalle Muhtarı İsa Başeğmez de eşlik etti.

Kaymakam Sarı ve beraberindekiler ezanın okunmasıyla birlikte, Karateke ailesi ile aynı sofra etrafında oruç açarak, Ramazan Ayı’nın güzelliklerini ve maneviyatını paylaştı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Ramazan boyunca bu tür çatkapı iftar ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşmak olduğunu söyledi. Vatandaşların evlerine konuk olarak onlarla aynı sofrada Ramazan Ayı’nın berketini paylaşıp, aile ortamında paylaşımlarda bulunacaklarını söyleyen Kaymakam Sarı, birlikte iftar açtığı hane halkına keyifli bir sohbetin ardından, sıcak karşılamalarından ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

İftar sonrası mahallelilerle sohbet eden Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Muhtar İsa Başeğmez de, ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Kaymakam Sarı, daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler  dağıttıktan sonra mahalleden ayrıldı.

Bir cevap yazın